2012 Kvinner Nike Free Run+ 3 Oransje Svart

Wuhu – akkurat et nytt par gymshoes av min søte søte Mutti. Modellen her heter Nike free run plus 3 – og kan bli kjent tilgjengelig i en rekke farger: rosa, rød, svart og lilla ect

Jeg (min kjære mor) kjøpte dem i Sportsmaster i Faaborg og NOK442.41 for dame.
Nike Free Run Litt kostbar, det selvfølgelig godt nok – men de er i sin tur både sinnsykt deilig å trene og ganske kul på samme tid. Jeg er egentlig ikke typen som kunne finne for å kjøre rundt i faktiske gymshoes for daglig – det er høyst et par sniker / converse noe. Men det er litt som at jo mer jeg ser på disse skoene, jo mer vakker de blir. Så hvem vet – Nike Free kanskje en gang i blant i hver dag når jeg kjører litt sporty-frisk stil, vil være i stand til å oppleve et antrekk hvor jeg har tatt dem på. Men kom aldri til å gå rundt i kentucky ci disse og et par kjører tights når jeg trenger bare å gå og shoppe med jentene (ingen krenkelser)
De veier ingenting alvorlig, og det føles bra å ha den på, er det nesten som om jeg selv får en litt enklere – som er virkelig hyggelig når du trener.
Men nå må jeg ikke skal gå og tro at jeg har vært så helt .. sunn .. og passer .. og ting som det motbydelig ting .. Hoho,Nike Free Run Sko, Har blitt en god venn av mine mosjonsaktiviteter! Vi kjører, fjellklatring sammen, shopping sammen, ha det gøy å spille, til å følge meg til å tilbringe en hyggelig helg. . .
Så jeg tror jeg vil gå ned og få et stykke ostekake før alle fitness træning.løb-helse-gøjl ta helt ut av hånden.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes