Billig Parajumpers etter at det var mer enn 50 mål på

De største aksjonærene i Rec er investor Jens Ulltveit-Moe gjennom Umoe AS, med rundt 15,5 prosent, etterfulgt av Deutsche Bank med 3,65 prosent, Skagen Kon-Tiki med 3,47 og Skagen Global med 2,39 prosent, ifølge aksjonærlisten som vist på selskapets nettsted.

Investor Øystein Stray Spetalen er selskapets syvende største aksjonær med 1,95 prosent.

Rec-aksjen REC stiger 3,12 prosent til 3,30 kroner på Oslo Børs mandag. Det verdsetter selskapet Parajumpers Big Bend til 7,6 milliarder kroner.

Jeg er veldig spent på hvem jeg skal bo sammen med, og på hvordan det kommer til å være. Før sommeren måtte vi fylle ut et langt skjema med spørsmål om alt fra leggetid, musikksmak og interesser, til hvor ryddig vi liker å ha det. I tillegg skrev vi et essay om hvordan vår perfekte romkamerat skulle være. I sommer har noen på Stanford lest gjennom alt dette og matchet opp ett og ett par.

– Vi har lagt ned mer enn 80 meierier siden 1990 og samtidig gjennomført betydelige organisatoriske endringer. Nå tar vi nye grep for å styrke TINEs posisjon som ledende merkevareleverandør innen melk- og meieriprodukter overfor norske forbrukere og handelen, sier konsernsjef Hanne Refsholt i Tine.

– Dette vil også skape en mer robust arbeidsplass og bidra positivt til eiernes økonomi i fremtiden, sier konsernsjefen Parajumpers Adirondack Menn i en pressemelding mandag.

Hele Tines virksomhets skal analyseres for mulige forbedringstiltak. Ledelsen utelukker ikke bemanningskutt som følge av spareplanen.

– Det foreligger i dag ingen konkrete planer om nedbemanning, men vi kan ikke utelukke at dette vil kunne bli utfallet av dette arbeidet, sier Refsholt.

Tine har i dag rundt 5.500 ansatte og er et av de største norske industriselskapene med nesten 20 milliarder i årlig omsetning. Tine eies av de omkring 14.000 melkebøndene her i landet.

Pentagon vurderer nå et angrep på Syria som er lenger enn de tre dagene som først var planlagt.

Det melder nyhetsbyrået McClatchy mandag.

Ifølge ikke-navngitte kilder i Pentagon reflekterer det utvidede angrepet en voksende tro på at USA må bruke mer tid og våpen for å påføre Syrias styrker selv minimalt med skade.

Det hvite hus skal, ifølge kildene, ha bedt om en utvidet liste med nye mål Billig Parajumpers etter at det var mer enn 50 mål på den opprinnelige listen, og et resultat av dette er at Pentagon nå planlegger å bruke både bombefly og fem krigsskip i angrepet.

I tillegg til de planlagte styrkene er det nå et hangarskip og fire krigsskip i Rødehavet, og alle har muligheten til å avfyre missiler.

Andre kilder mener at USAs angrep kun vil ha en minimal effekt på Syrias borgerkrig, og at et amerikansk angrep kan anses som en ren oppvisning av militær makt.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Tags: , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes