Billige Parajumpers Media spår at 1,8 milliarder mennesker

- Dette er helt i tråd med VG-ånden. Det visuelle bildet er tabloid i essensen og avisen har hatt tradisjon for å være driftig, eksperimentere og tilfredsstille er bredt publikum, sier hun.

Første programkonseptet som kommer er det amerikanske direktesendte TV-programmet Saturday Night Live, som kommer eksklusivt på VGTV fra 1. oktober. Ett døgn etter at sendingen har gått i USA. Slikt vil vi gjøre mer av, sier Oterhals.

Internasjonale analyser viser en mangedobling av seere som ser TV gjennom smart-TV eller PC.

Analyseselskapet Informa Telecoms & Billige Parajumpers Media spår at 1,8 milliarder mennesker vil se TV på slike enheter i 2016.

Voldsom utvikling

- Vi står overfor en voldsom utvikling i TV. Den ligner på det samme som skjedde med papiravisen, bare at denne overgangen vil skje fortere. TV har endret seg fullstendig. En familie sitter ofte med hver sin PC og ser på programmer etter individuell smak, sier Oterhals.

Konow-Lund tror derimot at VGTV fortsatt er et supplement til tradisjonell TV og appellerer først og fremst til unge brukere.
- VG har veldig stor tro på at dette er kidsas nye TV. For andre grupper er det fortsatt tradisjonell TV som gjelder. TV 2 har effektivisert sin nyhetsformidling etter at de la om sine nyhetssendinger, og det har fungert veldig bra, sier Konow-Lund.

Seriøs utfordrer

- Bør NRK og TV 2 føle seg truet?

- Skal vi være ærlige, så sitter de med Parajumpers Alaska Jakke ressurser som er lysår foran våre. Man skal ikke ta munnen for full, men vi skal oppleves som en seriøs utfordrer, sier Jo Christian Oterhals.

VGTV har allerede satset stort på direktesendinger. Dette vil nå bli ytterligere styrket.

- Seere som slår på Dagsrevyen skal føle at alt er gammelt.

Førsteemanuensisen mener at online-TV har et klart fortrinn, som tradisjonell TV ikke har.

- Direkte-TV i kombinasjon med interaktivitet er nettets fortrinn. VG engasjerer lesere og seere på en helt annen måte. Hvordan nyheten skaper dialog med brukeren har blitt et nytt nyhetskriterium. Her har VG vært i front, sier Maria Konow-Lund.

Politiet i Østfold sperret torsdag kveld av Hvalertunnelen, Kråkerøybrua og Fredrikstad stasjon etter en bombetrussel.

Politiet fikk melding på mail om at det vil gå av bomber i Hvalertunnelen, Kråkerøybrua og Fredrikstad stasjon klokken 23.00 torsdag kveld. Meldingen førte til at disse områdene ble Parajumpers Kodiak Dame Jakke sperret, skriver NRK Østfold.

Klokken 23.30 opplyste politiet i Østfold at alle veiene igjen var åpnet for fri ferdsel etter bombetrussel-situasjonen, melder Statens vegvesen på twitter.

Aleksej Zhuravljov, som tilhører Russlands regjeringsparti, la torsdag fram lovforslaget, som er det siste av en rekke tiltak som aktivister mener undergraver homofiles rettigheter. Forslaget går ut på å likestille homofili med narkotikabruk og barnemishandling, to grunner som i dag kan føre til at barnevernet overtar ansvaret for barn.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Tags: ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes